Varför skall jag hyra / hyrköpa min utrustning?

Vår unika hyr / hyrköp lösning är troligtvis det bästa valet för dig när du börjar spela golf. Det ger dig möjlighet att träna med dina egna NYA klubbor utan någon stor investering. Lösningen är smartare än leasing då du årshyr ditt golfset och kan avbryta efter varje 12 månads period. Halvsetet är ditt utan extra kostnad efter 2 år och helsetet efter 3 år. Vi erbjuder:

• Hög flexibilitet med låg risk: Vi ger dig möjlighet att byta eller returnera dina klubbor efter varje 12 månaders period. Du behöver inte bekymra dig för andrahandsvärdet för dina begagnade golfklubbor vilket oftast är väldigt lågt om du ens lyckas hitta en köpare.
  • Låg hyr och hyrköpskostnad: Du kan årshyra din nya golfutrusning till en låg årskostnad i stället för att köpa den. Golfutrustningen är din efter tre års hyra, lösningen kallas hyrköp.
  • Ny utrustning av högsta kvalitet: Alla våra produkter är helt nya och av högsta kvalitet. Vi har valt att fokusera på Callaway, Excellence by Sweden och Mazel.
  • Golfutrustning som passar alla golfare: Ingen golfare är den andra lik, därför är våra golfutrustningar designade för att passa såväl nybörjaren som den avancerade golfaren. Vi erbjuder lösningar för alla golfare oavsett svinghastighet och längd. Det är ett måste för att njuta av golfupplevelsen till fullo. Excellence helset kan köpas och hyras med eller utan bag och vagn beroende på dina behov. Kanske har du redan tillgång till bag?
  • Bästa pris och trygghetsgaranti: Vi garanterar att vi har marknadens lägsta pris. Hittar du utrustningen billigare någon annanstans "matchar" vi priset. Du kan använda dig av pricerunner.se köptrygghetsgaranti.
  • Hållbar miljö: Vi kommer i framtiden antagligen även ha möjlighet att hyra ut begagnade golfset.

Läs mer om vilket märke som passar dig bäst under Vilken utrustning passar mig? och eller gå direkt till butiken.