Pricerunner.se köpskydd och prisjämförelser

Våra produkter finnas tillgängliga på pricerunner.se då det är viktigt för oss att göra det enkelt för dig att jämföra våra priser med konkurrenternas priser då vi utlovar bästa prisgaranti. Vi är anslutna till Pricerunner köpskydd vilket gör det ännu tryggare för dig och dina vänner att handla hos oss.

Ditt köp hos oss omfattas gratis av PriceRunner Köpgaranti. Det ger dig upp till 50.000 kronor om något skulle gå snett. För att omfattas av Köpgarantin så behöver du vara registrerad medlem på PriceRunner.

PriceRunner Köpgaranti gäller för dig som är privatperson och bosatt i Sverige. Garantin innefattar incidenter där butiker inte tar sitt ansvar enligt Konsumentköplagen och avhjälper problem som uppstått inom 60 dagar.

Du som inte redan är medlem hos PriceRunner och besökt oss genom dem kan också ta del av Köpgarantin genom att inom 60 minuter efter ditt köp registrera dig. Att bli medlem hos PriceRunner är gratis och tar bara ett par minuter! Besök PriceRunner för gratis Köpgaranti

PriceRunner Köpgaranti ersätter dig för skada på varan vid leverans, trasig vara, om en enskild vara saknas vid leverans, om varan är felaktig eller om leverans av varan uteblir. Tänk på att beställningen måste vara adresserad till den adress du är skriven på.

Du får endast ersättning för direkt ekonomisk skada som du lidit, inköpskostnader och fraktkostnader. Köpgarantin lämnar ingen ersättning för andra direkta eller indirekta kostnader, värdeminskning eller uteblivna intäkter.

Besök PriceRunner för att ta del av kompletta villkor och regler och regler samt lista på undtantagna kategorier.

Gå tillbaka till butiken.