Leverans, betalning, köptrygghet och reklamationer

KORTBETALNING MED SÄKER BETALNING
Hos hyragolfklubbor.se kan du betala med VISA, Mastercard, samt American Express. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid och CVC-koden. Hyragolfklubbor.se hanterar inga kortuppgifter utan alla betalningar hanteras via vår betalningspartner Paypal's säkra betalningslösning.

PAYPAL BETALNING
Du kan på ett smidigt och säkert sätt betala din order med ditt Paypalkonto hos hyragolfklubbor.se med bara din e-postadress och ditt PayPal lösenord.

BANKBETALNING
Du kan enkelt betala din faktura med en bankbetalning till MARIS Magdalena Risberg's polska bankkonto. Vi skickar din order så fort vi har erhållit pengarna på bankkontot.

ORDERBEKRÄFTELSE
När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din email. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi dig kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress vid orderläggning.

LEVERANSBEKRÄFTELSE OCH ELEKTRONISK FAKTURA
När dina varor är packade skickas en leveransbekräftelse till dig med DPD försändelse spårningsnummer så att du enkelt kan spåra din leverans på DPD's hemsida från vårt lager tills du tar emot ditt paket. Vi skickar en elektronisk faktura till dig via epost när vi har skickat dina varor.

DPD LEVERANS I SAMARBETE MED POSTNORD
DPD/Postnord gör ett leveransförsök till din valda leveransadress, de kontaktar dig innan leveranstillfället. Är du inte hemma vid leveransförsöket så lämnas ett meddelande till dig och du kan hämta upp ditt paket inom 14 dagar på närmaste Postnord utlämningsställe. Hämtar du inte ut paketet inom 14 dagar så skickas din order tillbaka till oss. Om vi får tillbaka din order debiterar vi kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 199 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Det är viktigt att du kontrollerar att ditt paket är oskadat när du tar emot det.

KÖPTRYGGHET
Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen för att vi skall kunna godkänna returen. Kontakta oss på kundservice@hyragolfklubbor.se om du vill returnera eller byta en vara så skickar vi en retursedel till dig.

REKLAMATIONER
Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta vår kundservice via kundservice@hyragolfklubbor.se. Din elektroniska faktura är ditt garantibevis och alla våra produkter har ett års garanti. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens beslut.

ÅTERBETALNING
Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet på ditt kreditkort, Paypalkonto eller bankkonto. Det kan ta upp till fem bankdagar innan pengarna syns på ditt kontot.

RETURADRESS
EXCELLENCE Johan Risberg
Magazynowa 9/85
02-652 Warszawa
POLEN

ÖVRIGT
Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Tillbaka till butik