Barn och Junior Golfset

Golf är en fantastisk sport för barn och juniorer. Vårt sortiment består av barn och junior golfset som passar från 3 till 12 år ålder, därefter rekommenderar vi dam eller herrklubbor. Det är viktigast att du väljer golfset baserat på din längd och inte din ålder då din längd är den viktigaste parametern vid val av juniorklubbor. Vi anger i vår butik vilken längd varje golfset är designat för.

Mazelsports har mycket prisvärda barn och junior golfset för åldrarna 3-5 år, 6-8 år och 9-12 år. Cobra erbjuder två golfset för åldrarna 7-9 år och 10-12 år. Båda seten innehåller 2 klubbor mer än Mazelsports motsvarande set. Vi rekommenderar varmt båda märkena så det är golfarens handicap och tävlingsambitioner i kombination med golfbudgeten som avgör val av märke.

Du kan både köpa eller hyra barn och junior golfseten. Vår unika hyr/hyrköpslösning är intressant då barn och juniorer kan växa snabbt i perioder. Kort beskrivning av barn och junior golfutrustningarna nedan:

• Mazelsports Barn Golfset 3 - 5 år / 80 - 110 cm, 3 klubbor: Driver, järn 7/8 och putter
  • Mazelsports Junior Golfset 6 - 8 år / 110 - 130 cm, 4 klubbor: Driver, järn 7/8, järn 9/PW och putter
  • Mazelsports Junior Golfset 9 - 12 år / 130 - 150 cm, 5 klubbor: Driver, järn 5/6, järn 7/8, järn 9/PW och putter
  • Cobra Junior Golfset 7 – 9 år / 115 – 132 cm, 6 klubbor: Driver, hybrid, järn 7, järn 9, SW och putter
  • Cobra Junior Golfset 10 – 12 år / 133 – 150 cm, 7 klubbor: Driver, fairwaywood, hybrid, järn 7, järn 9, SW och putter

Läs mer om varje enskilt set under butik och vår unika hyr/hyrköp lösning under Hyr & hyrköp villkor.