Hyr & hyrköp villkor

• Varje hyresperiod är 1 år (12 månader) och kan förlängas 12 månader i taget. De årliga hyreskostnaderna anges under varje produkts produktbeskrivning tillsammans med den totala hyrköpskostnaden. Första årets hyreskostnad är synlig i er varukorg vid beställning.
  • Ägandet av hyrda golfset övergår från hyragolfklubbor.se till dig efter tre år utan några extra kostnader. Lösningen kallas hyrköp.
  • Du kan returnera produkterna till hyragolfklubbor.se före utgången av varje hyresperiod (12 månader) så länge som de hyrda produkterna har använts på normalt sätt och utsatts för normalt slitage. Du betalar endast 195 kronor för returen av goflset med kurir angiven av hyragolfklubbor.se om hyreskontraktet inte förlängs. Hyr du golfset med vagn är returkostnaden 295 kr.
  • Hyragolfklubbor.se skickar en uthyrningsförlängningsförfrågan via e-post en månad innan det årliga hyreskontraktet löper ut. Hyresavtalet förlängs automatiskt 12 månader om du inte informerar hyragolfklubbor.se om att du inte vill förlänga hyreskontraktet och returnerar produkterna före utgången av den aktuella hyresperioden.
  • Hyragolfklubbor.se är ansvarig för att reparera eller ersätta en hyrd produkt som har blivit skadad under normal användning, medan du ansvarar för förlust av hyrda produkter och skador på hyrda produkter som inte kommer från normalt slitage.
  • Du kan inte hyra ut produkterna i andra hand utan tillstånd från hyragolfklubbor.se

Tillbaka till Varför hyra? eller läs mer om vilken utrustning som passar dina behov under Vilken utrustning passar mig?