Mazelsports ix-35 Herr Grafit Golfset med Driver, 7 klubbor

Vårt bästsäljande halvset för högerspelande herrar är marknadens mest prisvärda och kompletta golfset med 7 klubbor av grafitskaft med bra kvalitet. Det lätta halvsetet ger dig friheten att snabbt och enkelt gå var du vill gå golfbanan. Du kan även hyra eller hyrköpa halvsetet, klicka här för mer information.

Troligtvis det enda grafit halvsetet på den svenska marknaden som innehåller en driver. Vi har valt att inkludera både en pitching wedge och sand wedge då vi anser att det är kritiskt för ett bra närspel. Klubbornas loft / vinkel är optimalt designade för att få en mjuk längd övergång mellan varje klubba.

Halvsetet består av: driver, fairwaywood #3, järn #5 och #7, PW, SW, putter och bärbag. Alla klubbor utom sandwedgen och puttern har grafitskaft för att ge extra längd, medan sandwedgen och puttern har stålskaft för ökad precision.

Driver: Den förlåtande 460cc aluminiumdrivern ger explosiva slag med hög bollhastighet, mindre spinn och extra längd. Låg tyngdpunkt ger högre bollflykt.

Fairwaywood #3: Kombinationen av högre loft och låg tyngdpunkt i bakre delen av klubban gör det enklare att slå från tee, fairway eller ruff.

Järnklubbor: Järnklubborna med låg tyngdpunkt gör det lättare att få upp bollen i luften.

Putter: En klassisk putter som är lätt att sikta med.

Bärbag 7": Den lätta bärbagen har 6 avdelningar för golfklubborna, 3 fickor och fack för dryckesflaska.

Headcovers: Drivern och fairwaywood #3 har svarta headcovers.

Vikt: Setet väger 4,5 kg inklusive bag, klubbor och headcovers.

SPECIFIKATION:

Leveranstid 5 arbetsdagar