Mazelsports juniorset med driver, 130-150 cm, 5 klubbor

Troligtvis marknadens mest prisvärda juniorset med driver. Ett mycket lättspelat unisex juniorset av hög kvalitet som lämpar sig för dig som är 130 till 150 cm lång och 9 till 12 år gammal. Det är viktigast att du väljer juniorset baserat på din längd.

Juniorsetet består av 5 klubbor med bärbag: driver, järn #5/6, järn #7/8, järn #9/PW och putter. Alla klubborna har smalare grepp och lätta glasfiberskaft specialdesignade för unga talanger.

Driver: Den förlåtande drivern med låg tyngdpunkt ger högre bollflykt och extra längd.

Järnklubbor: Järnklubborna med låg tyngdpunkt gör det lättare för dig att få upp bollen i luften. Den breda sulan ger klubban förlåtande egenskaper som gör det möjligt för dig att uppnå bra resultat även på off-center-träffar.

Putter: En mallet putter som är förlåtande och lätt att sikta med.

Bärbag: Den lätta bärbagen har 4 avdelningar för golfklubborna, 2 fickor och fack för dryckesflaska.

Vikt: Setet väger 2,9 kg inklusive bag, klubbor och headcovers.

SPECIFIKATION:

Leveranstid 5 arbetsdagar