Excellence R17 Dam Metalwoodset, 4 klubbor

Excellence R17 har byggts upp enligt senaste teknologi med skandinavisk design. Alla klubbor har lätta grafitskaft som är speciellt designade för damer. Den låga tyngdpunkten i bakre delen av klubbhuvudet ger högre bollflykt. Det spelar ingen roll vilken klubba du slår med, varje R17 klubba ger maximal förlåtelse, längd och precision. Dam metalwoodsetet innehåller 4 klubbor som kompletterar järnsetet.

Du kan även hyrköpa våra metalwoodset till mycket förmånliga priser, klicka här.

Ladda ner Excellence by Sweden 2019 katalog och läs mer om vilka klubbor som passar just dig, klicka här.

Metalwood setet består av följande klubbor:

Driver: Den förlåtande aluminiumdrivern har ett stort (460cc) explosivt klubbhuvud som ger högre bollhastighet med mindre spinn och extra längd. Låg tyngdpunkt i kombination med 12-gradigt loft ger högre bollflykt.

Fairwaywood #3: Klubban har en större profil som ökar ditt självförtroende när du placerar den bakom golfbollen. Kombinationen av högre loft och den låga tyngdpunkten gör det enklare för dig att slå från tee, fairway eller ruff.

Hybrid 24 och 29 grader: Den förlåtande designen med den låga tyngdpunkten gör det möjligt för dig att snabbt få upp bollen från alla lägen på banan och ger högre bollflykt vilket gör dem till den perfekta ersättaren till de lägre järnklubborna.

SPECIFIKATION:

Leveranstid 5 arbetsdagar