Cobra King Junior Golfset, 115-135 cm, 6 klubbor

Ett komplett Cobra King unisex juniorgolfset av hög kvalitet för den yngre högerspelande golfaren med mjuk övergång mellan klubborna. Det lätta juniorsetet lämpar sig för dig som är 115 till 135 cm lång. Det är viktigast att du väljer juniorset baserat på din längd. Alla klubborna har smalare grepp och lätta skaft med juniorflex specialdesignade för unga talanger.

Juniorsetet består av 6 klubbor med bärbag: driver, hybrid #5, järn #7, järn #9, SW och putter.

Driver: En förlåtande klubba som ger extra längd. Drivern har låg tyngdpunkt och högre loft vilket gör det enklare för dig att få upp bollen i luften.

Hybrid: Den förlåtande hybriden med låg tyngdpunkt ersätter de längre järnklubborna. Det är enklare att få upp bollen med hybriden samtidigt som du får en högre bollbana med extra längd.

Järnklubbor: Tyngpunkten är låg med vikten utspridd mot klubbhuvudets sidor vilket ger klubban förlåtande egenskaper för rakare slag samtidigt som det gör det enklare för dig att få upp bollen i luften.

Putter: En malletputter med förlåtande egenskaper som är mycket enkel att sikta med.

Bärbag: En rymlig lätt golfbag med dubbel bärsele och goda förvaringsutrymmen.

SPECIFIKATION:

Leveranstid 5 arbetsdagar