Våra Erbjudanden

Den fantastiska sommaren fortsätter och vi firar med Callaway, Mizuno, Excellence och junior erbjudande till oslagbara priser när du köper, hyr eller hyrköper.

• Excellence by Sweden PGA Tourpremiär: Vi firar Excellence PGA tourpremiär i början av September med 20% rabatt.
  • Callaway: 33% rabattvärldsledande Callaway golfset med eller utan vagn.
  • Sommarlovserbjudanden: 20% rabatt på samtliga juniorgolfset.

• Mizuno: 33% till 50% rabatt på alla Mizuno ST-180 och JPX 900 Hot Metal järnklubbor, hybrider, fairwaywoods, drivers och golfset.

Bästa prisgaranti, köptrygghetsgaranti och fri frakt: Som alltid garanterar vi att vi har marknadens lägsta priser på hela vårt sortiment och matchar konkurrenternas pris om du mot all förmodan skulle hitta produkten billigare någon annanstans.

Lycka till med golfen,
Magda & Andreas