Vårens största golfnyhet

Välkommen till vår nya butik på nätet med många unika nyheter. Vi erbjuder bästa prisgaranti vid hyra, hyrköp eller köp av golfutrustning. Vi har även en unik hyrköpslösning vilket gör det möjligt för dig att överta din golfutrustning utan extra kostnad efter tre års hyra.

Excellence är ett nytt prisvärt golfmärke av hög kvalitet. Första modellen är R7 som är producerad i en tvåstegs process och möter golfens alla tävlingsregler. Först gjuts järnklubborna utan skåror och därefter skärs skårorna ut med laser. En tvåstegs process kostar givetvis mer än traditionellt gjutna klubbor med gjutna skåror som inte möter golfens tävlingsregler. Excellence R7 står för kvalitet och är troligtvis den billigaste klubbmodellen på den svenska marknaden som är godkänd vid tävlingspel.

Under maj månad erbjuder vi gratis MacGregor tourbollar vid hyra eller köp av hel- eller halvset. Köper eller hyr du ett helset för du ett dussin gratis, medan du får ett 1/2 dussin gratis om du köper eller hyr ett halvset. Erbjudandet gäller även våra unika familjepaket, tex. köper du ett familjepaket som består av tre halvset får du ett och ett halvt dussin golfbollar gratis.