Vårens Golfnyheter

Våren gör sin antågan i delar av vårt avlånga land och vi ser alla fram emot årets golfpremiär, om ni inte redan har hunnit med den.

Excellence by Sweden 2019 katalog är full med nyheter. I år kan du ännu bättre anpassa dina klubbor till dina behov. Du kan välja järnklubbor med grafit och stålskaft med olika längder, två olika herrdriverloft och tre olika puttermodeller. Du kan även hyra och köpa helset med eller utan bag, järnset eller metalwoodset. Vi erbjuder dig även möjligheten att köpa enstaka klubbor som putters, hybrider, fairwaywoods och drivers. Både dam- och herrsetet innehåller i år 11 klubbor. Damsetet innehåller en extra hybrid och herrsetet en extra järnklubba.

Nytt för i år är att ni kan hyra och köpa Callaway Warbird helset, järnset och metalwoodset. Callaway Warbird kommer i herr grafitskaft, herr stålskaft och dam grafitskaft. Läs mer på vår hemsida om vilka klubbor som passar just dig.

Precis som i fjol kan du även hyra med hyrköpsmöjlighet Mazelsports och MacGregor halvset.

Vi önskar dig lycka till med din golfpremiär,
Magda och Andreas