September 2018 nyhetsbrev

Nu ser vi fram emot några fina höstrundor och våra största September nyheter är:

• Du kan nu Swisha din betalning till hyragolfklubbor.se vilket gör det enklare för dig att handla hos oss.
  • Bli först och spela redan med Mizuno’s nya JPX 919 hot metal och forged järnmodeller i Sverige. Vi lanserar dem före konkurrenterna och de nya JPX 919 modellerna passar utmärkt till ST-180 metalwoods som vi har på höstrea, ett riktigt ”Mizunokap” med andra ord. Vi ger 15% rabatt till våra första JPX 919 kunder som Sverige introduktionspris.
  • Excellence by Sweden har haft PGA tourpremiär som tourens mest prisvärda golfset. Vi firar det med 1000 kr rabatt vid hyra eller köp av helset med vagn under September månad.
  • Reaslutspurt med 40-60% rabatt på våra sista Mizuno herr och dam metalwoods, Mizuno JPX 900 damjärnklubbor, Mizuno dam golfset, Callaway Solaire Gem golfset och Callaway Warbird golfset samt 25% rabatt på marknadens redan mest prisvärda juniorset med driver.

Bästa prisgaranti, köptrygghetsgaranti och fri frakt: Som alltid garanterar vi att vi har marknadens lägsta priser på vårt sortiment och matchar konkurrenternas pris om du mot all förmodan skulle hitta produkten billigare någon annanstans.

Vi önskar er en fin September med mycket golf,
Magda & Andreas