Nyhetsbrev Juni Månad 2018

Nyhetsbrev Juni 2018

De senaste veckorna har bjudit på fint golfväder. Vi glädjer oss åt att fler och fler golfare provar vårt nya hyreskoncept och att ”Excellence by Sweden” spelare har sänkt sitt handicap samt vunnit lokala tävlingar. Det är trevligt när du delar med dig av dina framgångar till oss. Tack för er hjälp att dela med er av våra nyheter till era vänner.

• ”Galna” Mizuno sommarveckor: Vi har redan marknadens lägsta priser på Mizuno men vi  erbjuder nu ytterligare 40% rabatt på vårt lagersortiment så långt lagret räcker.

• NYHET! Fotbolls VM Feber: Vi firar Sverige's framgångar i fotbolls VM med 30% rabatt på samtliga Excellence by Sweden produkter så länge Sverige fortsätter att vinna och lagret räcker. Låt oss hoppas på segrar hela vägen tom finalen den 15:e juli.
  • Cobra XL med vänster och höger fattning: Vi har utökat vårt sortiment med Cobra XL 10 klubbor herr och damset i både vänster och högerfattning. Vi firar lanseringen med 1 500 kronor rabatt och 3 000 kronor rabatt vid köp av golfpakets som innehåller vagn och set.
  • Excellence by Sweden hyr / hyrköp golfpaket midsommarlansering: Vi firar midsommar med att lansera Excellence golfpaket. Paketet innehåller marknadens mest prisvärda golfklubbor med laserutskurna skåror, exklusiv bag och vagn. Årshyran är 1 995 kronor och efter tre år golfpaketet ditt utan extra kostnad.
  • Oslagbara Callaway Solaire Gem och Warbird veckor: Vi har nu sänkt våra redan låga Solaire Gem (dam) och Callaway Warbird (herr) priser med 2 000 kronor extra helset rabatt och 3 500 kronor vid köp eller hyra av helset med vagn. Oslagbart!
  • Svensk golf annons: Vår första svensk golf annons finner du i Svensk Golf juni nummer som kom ut för några dagar sedan.
  • Excellence by Sweden halvset midsommarlansering: Vi firar midsommar med att lanserar marknadens vassaste halvset. Vi är åter igen ensamma med halvset som innehåller driver, pitching och sand wedge vilket vi anser är ett måste för att det långa och korta spelet skall fungera bra. Vi firar lanseringen med 1 200 kronor i rabatt vid hyra, hyrköp eller köp av halvsetet. Även halvsetet kan köpas eller hyras med vagn.
  • Bästa prisgaranti: Vi garanterar att vi har marknadens lägsta priser och matchar konkurrenternas pris om du mot all förmodan skulle hitta produkten billigare någon annanstans.
  • Pricerunner.se: Våra produkter hittar du nu på pricerunner.se så att du snabbt och enkelt kan jämföra våra priser med andra svenska butiker. Vi är nu anslutna till Pricerunner köpskydd vilket gör det ännu tryggare för dig och dina vänner att handla hos oss.
  • Mors och barnens dag: Vi firade mors och barnens dag med 15% extra rabatt på samtlig dam och juniorset.

Vi önskar er en fortsatt skön golfsommar, Magda & Andreas